Hopp til innhold
Skip to Navigation Skip navigation

Personvern handler her om hvordan nettsiden samler inn og bruker informasjonen fra de som besøker nettstedet.
Personopplysningsloven inneholder regler for hvordan personopplysninger som samles inn vil bli behandlet, hvordan de sikres, hvem som har tilgang til opplysningene og om de utleveres til andre.

E-post
På nettsiden har du mulighet til å kontakte Montebellosenteret via e-post. Når du har sendt en melding vil navn, e-postadresse (dersom du ønsker svar på din henvendelse) og hva du skriver om i meldingen bli lagret. Det er derfor viktig at det ikke opplyses om sensitiv informasjon eller personopplysninger i e-posten, for eksempel fødselsnummer eller helseopplysninger.

Nyhetsbrev
På nettsiden kan du melde deg på vårt nyhetsbrev ved å fylle ut navn og e-postadresse. Formålet med nyhetsbrevet er å informere om kurstilbudet vårt. Dette gjør vi ca. 1 gang pr mnd. Tjenesten leveres av Make og du kan når som helst reservere deg for å motta flere nyhetsbrev, ved å bruke linken nederst i tilsendt digitalt nyhetsbrev. Personopplysningsdata lagres i skyen. 

 

Innsamling av personopplysninger gjennom utfylte skjema på nettsiden
Data, innhentet fra skjemaene på nettsiden, blir lagret på nettsiden i 60 dager og blir deretter automatisk fjernet. Data lagres også på serveren til MBS og blir kun brukt til skjemaets formål. Det er et begrenset antall personell hos Montebellosenteret som forvalter informasjonen som blir lagret. Når personopplysningene som vi har samlet inn, ikke lenger er nødvendige, sletter vi dem på en sikker måte fra vår server.

Lenker til eksterne nettsider
På nettstedet er det lenker til andre organisasjoner og virksomheter. Personvernerklæringen på dette nettstedet omfatter ikke andre nettsteder. Når du besøker andre nettsteder må du forholde deg til retningslinjene som gjelder for det aktuelle nettstedet.

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din når du laster ned en nettside. De aller fleste nettsider benytter slike informasjonskapsler. Alle som besøker et nettsted skal ha informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler. Du må godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i nettleseren.
Du kan hindre at slike informasjonskapsler lagres ved å endre på nettleserens innstillinger. Da vil imidlertid sidene ikke fungere optimalt. Du kan også slette informasjonskapsler i nettleseren eller ved filbehandling.

Lagring av besøksstatistikk
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler for å samle inn statistikk. Informasjonskapsler kan spore internettbruken din, men vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.
Eksempler på informasjon som lagres er antall besøkende på de ulike sidene, hvilke nettsteder de kommer fra, hvor lenge de er på nettsiden og hvilke nettlesere som brukes. Informasjonen som lagres brukes slik at nettsidens tilbud og innhold stadig kan bli bedre og videreutvikles.
Løsningen for besøksstatistikk er basert på Universal Analytics og nettstedet bruker en mulighet i Universal Analytics for å anonymisere leserens IP-adresse slik at denne ikke lagres hos Google eller i montebellosenteret.no.
Hvis du likevel ikke ønsker at nettstedet skal samle inn anonyme data fra deg, så kan du melde deg av denne innsamlingen på følgende adresse:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Om lagring av søkeord
Nettstedet lagrer informasjon om hvilke søkeord som besøkende benytter. Formålet med dette er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Vi kan blant annet finne ut hvilke søkeord som gir treff og hvilke søkeresultater de besøkende velger. Det er bare søkeordene som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om besøkende.

Revisjon av personvernerklæringen
Montebellosenteret kan endre eller oppdatere personvernerklæringen uten varsel. Alle slike
endringer trer i kraft når de er lagt ut på nettstedet. Det er ditt ansvar å overvåke slike oppdateringer. Personvernerklæringen ble sist oppdatert på datoen som ble oppgitt i slutten av denne personvernerklæringen.
Du kan når som helst kontakte oss via vår e-postadressen under eller telefonnummeret som er oppgitt på vår nettside.
E-post:

Sist oppdatert 15.10.2018

Tilbake til forrige side
Tilbake til toppen