Hopp til innhold
Skip to Navigation Skip navigation

Fredag 22. januar starter vi med årets første kurs. For å kunne gi deltakere best mulig trygghet i forhold til smitte, er vi nødt til å kjerpe inntakskriterier enda mer.  Det er et midlertidig krav at du må kjøre selv til senteret eller bli kjørt av en nærstående. Vi oppfordrer sterk til å ta en 5 dagers selvkarantene før ankomst. 

Montebellosenteret tar i bruk hurtigtesting Covid-19 av alle kursdeltakere ved ankomst. Smittespredning i samfunnet av den engelske varianten av kononaviruset er uoversiktlig, og vår medisinsk ansvarlig har besluttet å teste alle ved ankomst. Dette for å forhindre videre spredning av smitte i samfunnet. Hurtigtesting gjøres for din og vår sikkerhet. Her leser du mer om hvordan dette foregår ved ankomst og hvordan vi forholder oss til testen du evt. tar/har tatt i hjemkommunen. 

I første omgang arrangerer vi kun ett kurs pr uke, fram til 12. mars. Alle som har søkt på kurs som vi må utsette har fått beskjed. Kursdeltakerens trygghet er viktigst for oss. For å sikre god avstand gjennom hele kursuke blir det maks 25 deltakere. Videre håndterer vi de tilpassede inntaksregler og strenge smitteverntiltak. Det blir en viktig oppgave for oss alle å holde smitten ute av huset. 

Tilbake til forrige side
Tilbake til toppen