Hopp til innhold
Skip to Navigation Skip navigation

Med stolthet og stor glede har kjøkkenet vårt med kjøkkensjef Hanne Finstad i spissen, tatt imot Matomsorgsprisen 2018.

Kjkken matomsorgsprisen«Faglige dyktige, opptatt av å lære og å følge med i tiden, service, kreativitet og yrkesstolthet». Slik oppsummerte juryleder Ivar Villa beskrivelse av hele kjøkkenstaben, da han tildelte prisen tirsdag 23. oktober. Bak Matomsorgsprisen står Kost- og ernæringsforbundet og fagbladet Horeca. Hensikten med prisen er å støtte og motivere fagpersoner som bidrar til nyskapning og kvalitetsheving innen matomsorgen. Det ble mange gode ord i begrunnelsen til prisvinneren. På selveste plakaten står det beskrevet slik:

«For årets prisvinner er det viktig at døren inn til kjøkkenet alltid er åpen. Kursdeltakerne, som har hatt eller har kreft, og deres pårørende skal fristes med tilpasset mat som appellerer til alle saner. For prisvinneren er mat og måltider en naturlig del av livsmestringen.»

Prisen ble feiret sammen med kursdeltakerne våre på onsdagskveld under middagen. Da hadde vi også besøk fra NRK Østnytt for direkte sending ang. prisen. Det har vært to flotte dager for Montebellosenteret og spesielt kjøkkengjengen! En anerkjennelse som vi setter veldig stor pris på og er veldig stolte over!

pdfBegrunnelse tildeling Matomsogsprisen til Montebello

pdfDette er Matomsorgsprisen

nrkpdirekte matomsorgsprisen

 NRK – Østnytt sending på 24. oktober 2018

Kl. 18.55: direktsending: https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestnytt/DKOP99102418/24-10-2018

9 min utsending: Innslag MBS fra 5.37 min.

Kl. 20.50: reportasje inkl. intervju kursdeltaker

https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestnytt/DKOP98102418/24-10-2018

5 min utsending: Innslag MBS fra 2.20 min.

Tilbake til forrige side
Tilbake til toppen