Hopp til innhold
Skip to Navigation Skip navigation
  • Kurs 24b-22
  • Forsommerdager i litteraturens og kunstens rike

  • 17.06.2022 - 24.06.2022 (7 dager)
  • Temakurs (Trinn 2)

Hvem er kurset for?

Kurset er for alle som har eller har hatt en kreftdiagnose og har deltatt på et grunnleggende "Kreft-hva nå?" kurs. Du kan søke alene eller sammen med en nær pårørende.  Kurset passer for alle som har interesse for litteratur og kultur, og har behov for avkobling og rekreasjon.

Kursets innhold

Disse junidagene gir god mulighet til inspirasjon og rekreasjon gjennom inspirerende foredrag innenfor litteraturen, filosofien, kunst og naturopplevelser. Kursdeltakere skal selv bidra til å starte dagen med dikt, tekst, sang o.l 
Kurset går over en uke og vil kunne bidra til sommerglede og reflektert ettertanke. Kurset arrangeres i samarbeid med Nansenskolen.  

Sosialt fellesskap

Det sosiale fellesskapet vurderes som verdifullt og er en viktig del. Dere vil møte og kan utveksle erfaringer med andre kursdeltakere i både formelle og uformelle sammenhenger. For eksempel vil kveldsprogrammet veksle mellom sosiale aktiviteter og underholdning tilpasset tema og målgruppe.

Fritidsaktiviteter

Montebellosenteret er godt tilrettelagt inne og ute for aktivitet, hvile og rekreasjon. Gode fellesarealer med stuer, bibliotek og musikkrom, varmtvannsbasseng, badstuer og godt utstyrt treningsrom gir muligheter for aktivitet i fritiden. Ute har vi en hyggelig terrasse, hageanlegg og turstier med skog og fjell i umiddelbar nærhet. Montebellosenteret har egen brygge ved vannet Sør-Mesna med båt, kanoer og bademuligheter.  

 


Praktisk informasjon

Kurset varer fra fredag til fredag over 7 dager. Innsjekk fredag fra kl 16.00 til kl 18.00. Middag kl 18.30-19.30. Vi ønsker at du møter presis til middag kl. 18.30 dersom du har ankommet. Det vil være tilgjengelig tørrmat og frukt hele døgnet. Kurset pågår frem til fredag kl 10.30 med påfølgende brunsj og avreise.

Dersom du er interessert i dette kurset kan du sende søknadsskjema. Det er et "søknadsskjema om opphold ved Montebellosenteret" du fyller ut og et skjema "legeerklæring, garanti og regning" som fastlege eller sykehus lege fyller ut. Ønsker du at pårørende/nærstående skal være med på kurs, skal lege også fylle ut skjema "Dokumentasjon på opphold for pårørende/nærstående". Søknadene sendes direkte til Montebellosenteret. Hovedinntak er fem uker før kursstart.

Søknadsskjema til kurs 24b-22

Det er en egenandel på 1232,- pr. uke for pasienten og 826,- pr. uke for pårørende. Reise dekkes for både pasient og pårørende. Reiseregning må sendes i etterkant av pasienten selv.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe om kurset, søknadsprosess eller stedet. Fyll ut kontaktinformasjonen nedenfor eller ring oss på 62 35 11 00 eller send e-post.

Tilbake til kursoversikt
Tilbake til toppen