Hopp til innhold
Skip to Navigation Skip navigation
  • Kurs 10b-19
  • Vinteraktivitetsuka

  • 08.03.2019 - 15.03.2019 (7 dager)
  • Temafordypning (Trinn 3)

Hvem er kurset for?


Kurs i trinn 3 er temafordypning fra deltakelse på trinn 2 kurset "Energibalanse i hverdagen".
Vinteraktivitetsuka passer alle som liker å være i aktivitet ute, og som ønsker å teste ut nye aktiviteter. Du må ha fysisk helse til å kunne være ute i vinterklima på fjellet, ofte flere timer om dagen. Utover dette trenger du ingen forkunnskaper eller ferdigheter for å delta. Du kan søke alene eller sammen med en nær pårørende.

Kursets innhold

Målet med kurset er å bidra til gode naturopplevelser, økt livskvalitet og mestring. Aktivitetene i kurset skal inspirere og motivere til økt fysisk aktivitet på vinterstid, og på den måten oppnå positiv effekt på fysisk og psykisk helse.

Montebellosenteret ligger midt i et vinterparadis med stabile vinter- og snøforhold med unike muligheter for ulike vinteraktiviteter. «Rett utenfor døra» er det mulig å drive med alt fra langrenn, trugeturer, alpint, snowboard, hundekjøring, skøyter, skiskyting, aking m.m. Kursprogrammet vil bli variert og innholdsrikt med fokus på utendørsaktivitet, friluftsliv, matlaging, sosialt felleskap og mye moro. 


Praktisk informasjon

Kurset varer fra fredag til fredag over 7 dager. Innsjekk fredag fra kl 16.30 til kl 20.00. Middag kl 18.30-19.30. Vi ønsker at du møter presis til middag kl. 18.30 dersom du har ankommet. Det vil være tilgjengelig tørrmat og frukt hele døgnet. Kurset pågår frem til fredag kl 10.30 med påfølgende brunsj og avreise.

Dersom du er interessert i dette kurset kan du sende søknadsskjema. Det er et "søknadsskjema om opphold ved Montebellosneeret" du fyller ut og et skjema "legeerklæring, garanti og regning" som fastlege eller sykehus lege fyller ut. Ønsker du at pårørende/nærstående skal være med på kurs, skal lege også fylle ut skjema "Dokumentasjon på opphold for pårørende/nærstående". Søknadene sendes direkte til Montebellosenteret. Hovedinntak er fem uker før kursstart.

Søknadsskjema til kurs 10b-19

Det er en egenandel på 167,- pr. døgn for pasienten og 112,- pr. døgn for pårørende. Reise dekkes for både pasient og pårørende. Reiseregning må sendes i etterkant av pasienten selv.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe om kurset, søknadsprosess eller stedet. Fyll ut kontaktinformasjonen nedenfor eller ring oss på 62 35 11 00 eller send e-post.

Tilbake til kursoversikt
Tilbake til toppen