Hopp til innhold
Skip to Navigation Skip navigation
  • Kurs 26b-19
  • Ung kreft - Sommeraktivitetsuka

  • 28.06.2019 - 05.07.2019 (7 dager)
  • Temakurs (Trinn 2)

Hvem er kurset for? 

Kurset arrangeres i samarbeid med den frivillige organisasjonen Ung Kreft. Sommeraktivitetsuka er for alle som har eller har hatt en kreftdiagnose, og er i alderen 15 til 35 år. Du trenger ikke å være medlem i Ung Kreft.

Kursets innhold

I samarbeid med Ung Kreft legges det opp til et rikholdig og variert aktivitets- og opplevelsesprogram for ungdom og unge voksne. Hensikten er å oppleve mestring, ha det gøy sammen, og inspirere til økt fysisk aktivitet og friluftsliv ut ifra dine egne forutsetninger. Det sosiale fellesskapet, med mye latter og moro, er en viktig del av dette kurset.

I løpet av uka vil du kunne høre inspirerende foredrag og delta på mange spennende aktiviteter. Eksempler på aktiviteter kan være: kanopadling, ballspill, rafting, fjellturer, klatring, skyting, terreng- sykling og yoga. I tillegg tilbyr kurset organisert treningsaktivitet i gymsal og svømmebasseng innenfor styrke- og kondisjonstrening. Gjennom frivillige hjelpere i Ung Kreft legges det også opp til felles sosiale aktiviteter på kveldstid. Dette blir en ungdommelig, sosial, opplevelsesrik, allsidig og innholdsrik uke du ikke kommer til å glemme. Du har mulighet til å ta med deg en ledsager på kurset. Dette kan være en foresatt, et nært familiemedlem, en venn/venninne eller kjæreste.

Gode fritidsmuligheter

Oppholdet gir også gode muligheter til fritid og avkobling. Senteret har varmtvannsbasseng, badstuer og treningsarealer ute og inne. Det er turstier med skog og fjell i umiddelbar nærhet. Det sosiale fellesskapet er en verdifull og viktig del av kurset.


Praktisk informasjon

Kurset varer fra fredag til fredag over 7 dager. Innsjekk fredag fra kl 16.30 til kl 20.00. Middag kl 18.30-19.30. Vi ønsker at du møter presis til middag kl. 18.30 dersom du har ankommet. Det vil være tilgjengelig tørrmat og frukt hele døgnet. Kurset pågår frem til fredag kl 10.30 med påfølgende brunsj og avreise.

Dersom du er interessert i dette kurset kan du sende søknadsskjema. Det er et "søknadsskjema om opphold ved Montebellosneeret" du fyller ut og et skjema "legeerklæring, garanti og regning" som fastlege eller sykehus lege fyller ut. Ønsker du at pårørende/nærstående skal være med på kurs, skal lege også fylle ut skjema "Dokumentasjon på opphold for pårørende/nærstående". Søknadene sendes direkte til Montebellosenteret. Hovedinntak er fem uker før kursstart.

Søknadsskjema til kurs 26b-19

Det er en egenandel på 167,- pr. døgn for pasienten og 112,- pr. døgn for pårørende. Reise dekkes for både pasient og pårørende. Reiseregning må sendes i etterkant av pasienten selv.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe om kurset, søknadsprosess eller stedet. Fyll ut kontaktinformasjonen nedenfor eller ring oss på 62 35 11 00 eller send e-post.

Tilbake til kursoversikt
Tilbake til toppen