Hopp til innhold
Skip to Navigation Skip navigation

Trygt kursopphold

Vi forbereder oss til gradvis gjenåpning fra september 2020. Deres sikkerhet er aller viktigst for oss. Derfor vil både inntak og kursgjennomføring være litt annerledes enn du er vant med. Men, akkurat som før, vil vi sørge for at de som kommer skal føle seg trygge, slappe av og ha fokus på å få gode opplevelser og ny kunnskap ved kursoppholdet.

Det blir dessverre ikke mulig for alle å komme hit og delta på et kursopphold, men vi håper og regner med at det blir bedre utover høsten og at vi nærmer oss normalen igjen fra 2021.

Vi starter med å gjennomføre kurs med mellom 25 til 30 kursdeltakere pr uke. Vi kan evt. gradvis øke antallet i løpet av høsten når situasjonen tillater det. For å ha best mulig kontroll om smittevern er det begrenset mulighet for å ha med seg pårørende på kurs. Høstens kursplan er revurdert. Vi starter med et brystkreftkurs, som vi allerede har nok søknader til. Det er mulig å søke til øvrige kurs. Godkjente søknader som vi ikke kan tilby plass i 2020, flyttes over til 2021 der det lar seg gjøre. Les nøye våre inntakskriterier. Søknad og vedlegg må være mottatt hos Montebellosenteret 5 uker før kursstart. 

Tilbake til forrige side
Tilbake til toppen