• 62 35 11 00

Nytt kreftkoordinatortreff ved Montebellosenteret arrangeres onsdag 4. og torsdag 5. april 2018

Treffet er for alle som jobber i kommunene for å koordinere tjenester for kreftpasienter. Stillingen din kan være tilknyttet Kreftforeningen eller kommune.

Hovedtema: Pårørenderollen ved kreft i familien 

Onsdag 4. april starter vi med lunsj kl. 12.00 - 13.00
Vi ønsker å sette av god tid til årets tema. Et viktig tema som berører alle familier med kreftsykdom. Fagprogrammet inneholder blant annet et foredrag/kurs fra Pårørendesenteret. Også et foredrag om kursene som berører spesifikt dette tema samt erfaringsutveksling gjennom gruppearbeid står på programmet. Treffet avslutter torsdag 5. april med lunsj kl. 13.00 - 14.00.

Påmeldingsfrist 1. mars 2018

Påmelding er kostnadsfritt og bindende. Vi spanderer overnatting og måltider.
MBS har 8 enkeltrom og 36 dobbeltrom. For å kunne utnytte kapasiteten må dere regne med å dele rom. 
"Førstemann til mølla" prinsippet gjelder ved påmelding.

Påmelding er nå stengt.

Søknadsskjemaer

Gå direkte til skjemaene her

Søknadsskjemaer

Gaver og donasjoner

Montebello-ambassadører på Vardesenteret Haukeland Montebello-ambassadører på Vardesenteret Haukeland 20.06.2018 - Last her ned en pdf med dato og tidspunkter. 
Les mer
Hageassistent for en uke! Hageassistent for en uke! 08.05.2018 - Mange av våre kursdeltakere har vist stor interesse for hagen vår. Derfor har vi utviklet et ekstraordinært tilbud for tidligere kursdeltakere, ved å bistå Kristin gjennom en uke med ulike oppgaver i hagen.  For 2018 er det planlagt to prosjektuker for maksimalt fire deltakere pr uke. Sammen...
Les mer
Montebello deltar med eget team på Stafett for livet! Montebello deltar med eget team på Stafett for livet! 27.04.2018 - Og vi inviterer deg til å være med på TEAM MONTEBELLOSENTERET! Stafett for livet arrangerres på Sveum Idrettspark i Brumunddal 26.-27. mai. Stafett for livet handler om åstøtte de som er rammet av kreft. Stafetten foregår ved at hvert lag har minst ett lagmedlem på banen i 24 timer. TEMA ...
Les mer