• 62 35 11 00

helsepersonell slider

Nettsiden oppdateres med kursplan 2018. Ferdigstillelse medio november 2017. Det kan nå søkes om opphold til kurs som arrangeres i 2018.

Tilbake til kursplanen

Vinteraktivitetsuka

Kurs 10b-17 - Fra 10. mar 2017 til 17. mar 2017

Hvem er kurset for?
Kurs i trinn 3 er temafordypning fra deltakelse på trinn 2 kurset "Energibalanse i hverdagen".
Vinteraktivitetsuka passer alle som liker å være i aktivitet ute, og som ønsker å teste ut nye aktiviteter. Du må ha fysisk helse til å kunne være ute i vinterklima på fjellet, ofte flere timer om dagen. Utover dette trenger du ingen forkunnskaper eller ferdigheter for å delta. Du kan søke alene eller sammen med en nær pårørende.

Kursets innhold
Målet med kurset er å bidra til gode naturopplevelser, økt livskvalitet og mestring. Aktivitetene i kurset skal inspirere og motivere til økt fysisk aktivitet på vinterstid, og på den måten oppnå positiv effekt på fysisk og psykisk helse.

Montebellosenteret ligger midt i et vinterparadis med stabile vinter- og snøforhold med unike muligheter for ulike vinteraktiviteter. «Rett utenfor døra» er det mulig å drive med alt fra langrenn, trugeturer, alpint, snowboard, hundekjøring, skøyter, skiskyting, aking m.m. Kursprogrammet vil bli variert og innholdsrikt med fokus på utendørsaktivitet, friluftsliv, matlaging, sosialt felleskap og mye moro. 

Ankomst og avreise
Kurset varer fra fredag til fredag over 7 dager. Innsjekk fredag fra kl 16.30 til kl 20.00. Middag kl 18.30-19.30. Vi ønsker at du møter presis til middag kl. 18.30 dersom du har ankommet. Det vil være tilgjengelig tørrmat og frukt hele døgnet. Kurset pågår frem til fredag kl 10.30 med påfølgende brunsj og avreise.

Søknadsprosessen og kostnader
Dersom du er interessert i dette kurset kan du sende søknadsskjema. Det er et "søknadsskjema om opphold ved Montebellosneeret" du fyller ut og et skjema "legeerklæring, garanti og regning" som fastlege eller sykehus lege fyller ut. Ønsker du at pårørende/nærstående skal være med på kurs, skal lege også fylle ut skjema "Dokumentasjon på opphold for pårørende/nærstående". Søknadene sendes direkte til Montebellosenteret. Hovedinntak er fem uker før kursstart. 

Søknadskjema finner du her

Det er en egenandel på 164,- pr. døgn for pasienten og 110,- pr. døgn for pårørende. Reise dekkes for både pasient og pårørende. Reiseregning må sendes i etterkant av pasienten selv.

Kontakt informasjon
Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe om kurset, søknadsprosess eller stedet. Fyll ut kontaktinformasjonen nedenfor eller ring oss på 62351100 eller send e-post til

Vennligst fyll ut kontaktinformasjon, så kontakter vi deg.

Ditt navn:

Ditt telefonnummer:

Din e-post:

 

Klikk på bilde for å laste ned en pdf med oversikt over alle kurs i trinnmodellen.

kursoversikt2018 figur

 

 


Søknadsskjemaer

Gå direkte til skjemaene her

Søknadsskjemaer

Gaver og donasjoner

Vi søker nye kollegaer! Vi søker nye kollegaer! 22.11.2017 - En psykolog/sykepleier og/eller lege med erfaring, kompetanse og interesse for psykososialt arbeid. Vi tilbyr 40-100% fast stilling med mulighet for å kombinere denne stillingen med annet arbeid/andre arbeidsgivere. Kan dette være noe for deg eller kjenner du noen som kan være den rette for stillingen?For...
Les mer
Montebellosenteret tildelt Kreftprisen 2017 Montebellosenteret tildelt Kreftprisen 2017 30.10.2017 - Montebellosenteret er svært taknemlig, stolt og utmyk for å ha fått tildelt Kreftprisen 2017 av Kirsten Wilbergs Minnefond. Ifølge pressemeldingen fra Stiftelsen Kirsten Wilbergs Minnefond: Helse- og omsorgsminister Bent Høie sto torsdagskveld, 26. okt, for den høytidelige utdelingen av Kirsten...
Les mer
Siri Økland donerer forfatterhonoraret til Montebellosenteret Siri Økland donerer forfatterhonoraret til Montebellosenteret 04.10.2017 - Journalist Siri Økland har nettopp gitt ut boken «Det står til liv». I boken, som blir gitt ut på Samlaget, viser hun hvordan det å være tett på døden, også er å være tett på livet. Boken ble lansert på Norli Strandgaten i Bergen den 28. september, og publikum fylte lokalet til randen...
Les mer