• 62 35 11 00

helsepersonell slider

Nettsiden oppdateres med kursplan 2018*. Ferdigstillelse medio oktober 2017. Det kan nå søkes om opphold til kurs som arrangeres i 2018.

*med forbehold om noen endringer i kursdato

Tilbake til kursplanen

Vinteraktivitetsuka

Kurs 10b-17 - Fra 10. mar 2017 til 17. mar 2017

Hvem er kurset for?
Kurset er for alle som har deltatt på et grunnleggende kurs "Kreft - hva nå?" (trinn 1).  Vinteraktivitetsuka passer alle som liker å være i aktivitet ute og ønsker å teste ut nye aktiviteter. Din fysiske helse må tillate deg å kunne være ute i vinterklima på fjellet, ofte flere timer om dagen. Utover dette trenger du ingen forkunnskaper eller ferdigheter for å delta. Du kan søke alene eller sammen med en nær pårørende. 

Kursets innhold
Montebellosenteret ligger midt i et vinterparadis med stabile vinter- og snøforhold med unike muligheter for ulike utendørs vinteraktiviteter. «Rett utenfor døra» er det mulig å drive med alt fra kiting, snowboard, hundekjøring, alpint, skøyter, kanefart, skiskyting, skiturer, aking, trugeturer m.m. Kursprogrammet vil bli variert og innholdsrikt med fokus på utendørsaktivitet, friluftsliv, matlaging, sosialt felleskap og mye moro. Kurset skal motivere deg til økt utendørs aktivitet i vinterhalvåret gjennom mestringsopplevelser.

Ankomst og avreise
Kurset varer fra fredag til fredag over 7 dager. Innsjekk fredag fra kl 16.30 til kl 20.00. Middag kl 18.30-19.30. Vi ønsker at du møter presis til middag kl. 18.30 dersom du har ankommet. Det vil være tilgjengelig tørrmat og frukt hele døgnet. Kurset pågår frem til fredag kl 10.30 med påfølgende brunsj og avreise.

Søknadsprosessen og kostnader
Dersom du er interessert i dette kurset kan du sende søknadsskjema. Det er et søknadsskjema generelt du fyller ut og et skjema legeerklæring, garanti og regning som fastlege eller sykehus lege fyller ut. Søknadene sendes direkte til Montebellosenteret, og inntaket blir tatt senest 4 uker før kursstart.

Søknadskjema finner du her

Det er en egenandel på 164,- pr. døgn for pasienten og 110,- pr. døgn for pårørende. Reise dekkes for både pasient og pårørende. Reiseregning må sendes i etterkant av pasienten selv.

Kontakt informasjon
Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe om kurset, søknadsprosess eller stedet. Fyll ut kontaktinformasjonen nedenfor eller ring oss på 62351100 eller send e-post til

Vennligst fyll ut kontaktinformasjon, så kontakter vi deg.

Ditt navn:

Ditt telefonnummer:

Din e-post:

Klikk på bilde for å laste ned en pdf til Kursoppbygning og trinnmodellen

 trinnmodellen2017

pdfLast ned en oversikt over alle kurs inkl. kursdato for 2017 her.

 


Søknadsskjemaer

Gå direkte til skjemaene her

Søknadsskjemaer

Gaver og donasjoner

Siri Økland donerer forfatterhonoraret til Montebellosenteret Siri Økland donerer forfatterhonoraret til Montebellosenteret 04.10.2017 - Journalist Siri Økland har nettopp gitt ut boken «Det står til liv». I boken, som blir gitt ut på Samlaget, viser hun hvordan det å være tett på døden, også er å være tett på livet. Boken ble lansert på Norli Strandgaten i Bergen den 28. september, og publikum fylte lokalet til randen...
Les mer
"Kreft-hva nå?" - kurs for unge voksne 09.06.2017 - Å være ung voksne og få en kreftdiagnose kan snu livet opp ned. Utfordringer kan være mange, for eks med å fullføre studien, starte en arbeidskarriere og/eller familieliv.   Vi arrangerer «Kreft - hva nå?» kurs, spesielt for unge voksne (18 - 45 år), alene eller med en nær pårørende....
Les mer
Forskningsprosjektet «Kreftrehabilitering - innhold og effekter» 15.05.2017 - Forskningsprosjektet «Kreftrehabilitering – innhold og effekter» er et samarbeidsprosjekt mellom Montebellosenteret og Nasjonalt kompetansetjeneste for seneffekter etter kreftbehandling, Kreftklinikken, Oslo universitetssykehus. Forskningsprosjektet er en spørreundersøkelse der hensikten er å...
Les mer