• 62 35 11 00

 

Hstferietilbud

 

Montebellosenteret tilbyr mulighet for å komme hit på hotellopphold i perioden 28. sept - 5. okt 2018.

Nyt noen gode høstdager på vakre Montebellosenteret i praktfulle omgivelser, alene eller med noen andre. Når høsten kommer til i fjellet vil fantastiske farger pryde landskapet. Ønsker du en pust i hverdagen, kanskje gå en deilig tur på fjellet eller her i nærområdet? Mulighetene er mange. 
I uke 39/40, fra fredag 28. sept til fredag 5. okt har vi ingen kursdrift og vi tilbyr derfor mulighet til å bo på Montebellosenteret med bruk av alle våre hotellfasiliteter, bl.a. varmtvannsbassenget. Minste antall overnattinger er 2 netter.

Pris pr natt:
Kr. 850,- pr pers. inkl. frokost, matpakke og middag
Kr. 250,- pr pers. for barn 0-4 år
Kr. 425,- pr pers. for barn/ungdom 5 - 16 år (ekstra seng på foreldrerom)
Enkeltromstillegg: Kr. 155,- 

pdfLast ned flyeren om vårt høstferietilbud her

Bestill overnatting


Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your name.
Invalid Input
Please let us know your email address.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your message.

Søknadsskjemaer

Gå direkte til skjemaene her

Søknadsskjemaer

Gaver og donasjoner

Montebello-ambassadører på Vardesenteret Haukeland Montebello-ambassadører på Vardesenteret Haukeland 20.06.2018 - Last her ned en pdf med dato og tidspunkter. 
Les mer
Hageassistent for en uke! Hageassistent for en uke! 08.05.2018 - Mange av våre kursdeltakere har vist stor interesse for hagen vår. Derfor har vi utviklet et ekstraordinært tilbud for tidligere kursdeltakere, ved å bistå Kristin gjennom en uke med ulike oppgaver i hagen.  For 2018 er det planlagt to prosjektuker for maksimalt fire deltakere pr uke. Sammen...
Les mer
Montebello deltar med eget team på Stafett for livet! Montebello deltar med eget team på Stafett for livet! 27.04.2018 - Og vi inviterer deg til å være med på TEAM MONTEBELLOSENTERET! Stafett for livet arrangerres på Sveum Idrettspark i Brumunddal 26.-27. mai. Stafett for livet handler om åstøtte de som er rammet av kreft. Stafetten foregår ved at hvert lag har minst ett lagmedlem på banen i 24 timer. TEMA ...
Les mer